Yhteystiedot

Osoite: Tervahovintie 2, 67100 Kokkola. (Kartta)
Gsm: 040 3593312
Mail: info@easylifekeskus.fi


tiistai 22. marraskuuta 2011

Ensin joulu ja sitten uusivuosi... UUSIVUOSI JA UUDET KUJEET!

Joulun aika on pääosin rentouttavaa ja rauhallista, mutta ne muutamat viikot ja varsinkin ne muutamat päivät ennen joulua ovat monesti varsinaista hullunmyllyä.

Päivät joulusta uuteenvuoteen menevät myös aikalailla kotona ja perheen parissa, mutta ne ensivuoden ensimmäiset viikot ovat sitten taas varsin stressaavia. Uudellevuodelle pitää olla jotain fiksua, kivaa ja erilaista suunniteltuna, jotta jaksaa taas tsempata kesään. Monilla tämä tarkoittaa varsin hätäisesti tehtyjä uudenvuodenlupauksia. Lupauksissa ei ole lähes koskaan mitään vikaa, mutta monesti ihmiset lähtevät niin suurella antaumuksella kohti tätä uutta ja kivaa, että henkiset ja fyysiset voimat loppuvat jo ennen maaliskuuta. Ajatelkaapa vaikka laihduttajia. Luvataan paljon ja pyritään muuttumaan kerralla liikaa ja sitten jossain vaiheessa huomataan, että työ kilojen eteen on liian kovaa ja palataan pian takaisin normaaliin arkeen. Tällainen kierre vain yleensä heikentää motivaatiota.

Jos tarkoituksena on löytää uusi ja mullistava minä tai sinä, niin unohda uudenvuodenlupaukset ja tee "uuden elämän -lupaus". Tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi kokonaisvaltaista elämäntapojen muutosta, mutta hitaammin ja varmemmin. Jotkut asiat, vaan kannattaa tehdä pidemmän ja vaikeamman kautta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti