Yhteystiedot

Osoite: Tervahovintie 2, 67100 Kokkola. (Kartta)
Gsm: 040 3593312
Mail: info@easylifekeskus.fi


perjantai 22. heinäkuuta 2011

EasyLife blogi

EasyLife painonhallinta Blogi avattu!  

 

Tämä blogi on perustettu tiedottamaan EasyLife-keskus Kokkolaan liittyvät uutiset. EasyLife on pysyvään painonhallintaan ja terveellisiin elämäntapoihin ohjaava ja motivoiva kuuden kuukauden kurssi, jonka tehokkuus perustuu asiakaslähtöiseen kokonaisuuteen ja siihen liittyvät tapahtumat tulevat löytymään täältä.


Viikottaiset uutiset ilmestyvät 2-3 krt viikossa. Uutiset tulevat keskittymään EasyLife konseptia koskettaviin tapahtumiin ja tiedotteisiin, sekä toimialaan ja liiketoimintaan liittyviä kirjoituksia. Lisäksi pääset seuraamaan tarkemmin konseptin eri osa-alueista ja aikaansaatuja tuloksia. Sivuston kantava ajatus on, että asiakkaamme pääsisivät yhä lähemmäksi tuotettamme ja palveluitamme sekä antamaan meille kehitysideoita ja ajatuksia siitä, mitä kurssimme tulevaisuudessa sisältäisivät.

Tämän blogin myötä otamme yhden askeleen lähemmäksi tiiviimpää vuoropuhelua asiakkaan kanssa. Toivomme, että sivusto saa aikaan sen, että kommentteja ja uusia ideoita tulee runsaasti ja annatte meille palautetta ja kehitysehdotuksia avoimin mielin. Arvostamme mielipiteitänne. Tervetuloa mukaan keskusteluun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti