Yhteystiedot

Osoite: Tervahovintie 2, 67100 Kokkola. (Kartta)
Gsm: 040 3593312
Mail: info@easylifekeskus.fi


torstai 13. lokakuuta 2011

Monta oikeaa tapaa laihtua.

Painonhallinnan suurimpia ongelmia on mielestäni erilaisten laihdutustapojen määrä. Netistä löytyy helposti kymmeniä laihdutuskeinoja, kuten liikunnan lisääminen, laihdutuspillerit, ENE-dieetit (erittäin niukka energinen = VLCD), karppaus, Atkins, Dean Ornish, Beverly Hills, Best Life, Mehudieetti, Slim Fast, yms... Niitä on siis paljon! Mutta onhan se sama tilanne esimerkiksi pankin valinnassa. Pankkeja on useita ja niissä kaikissa on jotain hyvää ja jotain ei niin hyvää. Olisihan se helppoa, jos olisi vain se yksi pankki, yksi puhelinliittymä, yksi automerkki... Kaikki maailman mahdollisuudet saavat ihmiset päästään pyörälle, jonka tuloksena on kuitenkin varsin hallittu kaaos.
Mitä me sitten voisimme tehdä, että varmistaisimme itsellemme parhaat valinnat? Asioita pitää tietenkin miettiä, mutta jos jää liian kauaksi aikaa ihmettelemään, niin voi olla, että se kuuluisa juna jättää. Mutta, jos palataan siihen painonhallintaan niin sanoisin, että fysiikkaa on vaikea mennä muuttamaan, joten yksinkertaisin tapa laihtua on se perinteinen sanonta: Syö vähemmän, kuin kulutat :) Se miten siihen sitten päästään on taas aivan toinen juttu. Jollekkin se onnistuuesimerkiksi syömiskertoja vähentämällä, kevyempää ruokaa syömällä tai annoskokoja pienetämällä. Joku toinen taas lisää kulutusta liikunnalla tai hyötyliikunnalla. Joku kolmas saattaa tehdä ne kaikki.
Ihmiskeho on ihmeellinen. Mutta onneksi meille jokaiselle on olemassa se oikea keino pysyvään painonhallintaan. Joillakin se vain on pikkusen enemmän piilossa, kuin jollain toisella.
Mikä on sinulle se oikea tapa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti