Yhteystiedot

Osoite: Tervahovintie 2, 67100 Kokkola. (Kartta)
Gsm: 040 3593312
Mail: info@easylifekeskus.fi


keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulukuu on odottelun aikaa.

Olisipa jo joulu.


Moni ajattelee niin jo kesällä, mutta itse ainakin toivoisin, että joulu olisi vaikka vain kerran neljässä vuodessa. Joulu on niin kaupallisoitu, että tuntuu kuin sen perimäinen tarkoitus olisi kadonnut.
Mielestäni tärkeintä on yhteinen aika perheen parissa ja lahjaksi riittää, vaikka isälle ruoan laittaminen, äidille hieronta, siskolle kotiapuna tai lastenlikkana toimiminen yms.
Joulukuun odottelun jälkeen on taas vaikeampi lähteä tammikuussa reippaasti liikkeelle, joten kannattaa ainakin henkisesti valmistautua uuteenvuoteen. Olisiko kenties paikallaan asettaa itselle uudenvuodenlupauksen sijasta muutama tavoite vuodelle 2012? Tavoitteiden asettelussa kannattaa muistaa realistisuus, joten pienin askelin kohti suurta muutosta. Tavoitteita voi olla vuodessa useita, ja ensimmäinen voi olla vaikka kuinka pieni ja yksinkertainen. Sen tavoitteen toteutuminen tuo lisää uskoa ja itseluottamusta, sitten taas eteenpäin. Tavoitteet kannattaa kirjata ylös ja kailottaa kaikille kavereille, jotta ympäriltä saa lisää motivaatiota ja tukea.

Eli ei muuta kuin mietintämyssy päähän ja pohtimaan, että mitä minä voisin tehdä rauhallisemman joulun eteen? Ja toinen pohdinnan aihe voisi olla se, että mitä minä voisin tehdä itseni eteen tulevana vuonna 2012?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti